Nolan


Mensen helpen, dat is waar Nolan zich al sinds zijn 17e mee bezighoudt. Eerst 4 jaar in het Amerikaanse leger als parachutist (1-504 Parachute Infantry Regiment, 82ND ABN DIV), daarna 4,5 jaar als brandweerman bij de Air Force New York National Guard en nu als CrossFit HQ Seminar Staff (Flowmaster) bij L1 en L2 courses door heel Europa, performance coach en personal trainer.

Nolan is CrossFit Level-4 trainer en mede-oprichter van CrossFit FSF. Hij combineert zijn passie voor leren en helpen met zijn kennis van fitness om jou te helpen je doelen te behalen. Een traject met Nolan is er niet alleen op gericht om je lichamelijk sneller, fitter en sterker te maken. Vanuit een holistische benadering ga je samen met Nolan aan de slag richting een zo lang, gelukkig en gezond mogelijk leven. 

Waarom 

Nolan wil mensen helpen met CrossFit, de juiste voeding en genoeg herstel, zo lang, gelukkig en gezond mogelijk te leven. Hij wil niet alleen helpen specifieke doelen te bereiken, maar ook laten zien dat je alles wat je nodig hebt om deze doelen te bereiken al in je hebt. Nolan’s happy place is daar waar mensen door training niet alleen sneller, sterker, fitter maar ook zelfverzekerder en gelukkiger met zichzelf worden. 

Hoe

Na ruim 15 jaar ervaring weet Nolan als geen ander dat er geen standaard bestaat. Samen met Nolan breng je jouw doelen in kaart en “the sky’s the limit”. Samen met Nolan werk je vanuit een holistische benadering aan jouw doelen en de gedrags- en omgevingsveranderingen die nodig zijn om jouw doelen te behalen. 

Waar kan Nolan je bij helpen 

Je kunt bij Nolan terecht voor het optimaliseren van je voeding, mental coaching, persoonlijke programmering, training om een bepaalde skill te verbeteren, specifieke training (bijvoorbeeld als je wilt trainen voor een throwdown) of een combinatie van dit alles. Nolan gelooft dat mindset, fitness en gezondheid met elkaar verbonden zijn. Hij benadert ieder traject vanuit holistisch oogpunt en neemt alle aspecten van ‘fitness’ in aanmerking. 

Uurtarief 

Personal Training: € 75,- incl. btw per uur
Remote Coaching: Prijs op aanvraag
Nutrition Coacing: Prijs op aanvraag

E-mail: Nolan@crossfitfsf.com
Telefoon: 0681968405

Maak een afspraak met Nolan

Opleidingen 

CrossFit Barbell Certificate (2008)

CrossFit Running Course Certificate (2008)

CrossFit Kettlebell L1 (2008)

CrossFit Gymnastics Certificate (2009)

CrossFit Weightlifting L1 Certificate (2010)

CrossFit L2(Old Version 2010)

CrossFit Coaches Prep Course(2010)

Sport Quest Opleiding naar Gewichthef Coach (2011)

CrossFit Kids Trainer (2011)

CrossFit Strongman Certificate (2012)

Mobility Certificate (2013)

Kettlebell Sport Clinic(2014)

CrossFit Football Certificate (2015)

Precision Nutricion L1 Certification(2015)

CrossFit Scaling Certificate (1)

StrongFit Methods (2016)

StrongFit Coaches Week (2017)

CrossFit Aerobic Capacity Certificate (2017)

Functioneel Coachen Chivo Instituut

CrossFit Conjugate Methods Certificate (2018)

CrossFit Masters Certificate(2018)

CrossFit Judges Course 2019 English Certificate (2019)

CrossFit Weightlifting L2 Certificate (2019)

Word fitter en haal meer uit je leven!